Yonca Balyası
Mis Yonca Tarım ve Hayvancılık
Yoncalar biçildikten sonra, güneş ışığında kurumaya bırakılır. Yaprakları dökülmeyecek şekilde haşbaysız olarak balyalanır. Kuru otların kalitesinin belirlenmesinde en önemli kriterlerden biri yaprak oranıdır. Yapraklar saplardan daha fazla sindirilebilir besin maddesine sahiptir. Kuru otlarda yaprak oranı. Yoncalar biçildikten sonra, güneş ışığında kurumaya bırakılır. Yaprakları dökülmeyecek şekilde haşbaysız olarak balyalanır. Kuru otların kalitesinin belirlenmesinde en önemli kriterlerden biri yaprak oranıdır. Yapraklar saplardan daha fazla sindirilebilir besin maddesine sahiptir. Kuru otlarda yaprak oranı.

Yoncalar biçildikten sonra, güneş ışığında kurumaya bırakılır. Yaprakları dökülmeyecek şekilde haşbaysız olarak balyalanır. Kuru otların kalitesinin belirlenmesinde en önemli kriterlerden biri yaprak oranıdır. Yapraklar saplardan daha fazla sindirilebilir besin maddesine sahiptir. Kuru otlarda yaprak oranı.

Yoncalar biçildikten sonra, güneş ışığında kurumaya bırakılır. Yaprakları dökülmeyecek şekilde haşbaysız olarak balyalanır. Kuru otların kalitesinin belirlenmesinde en önemli kriterlerden biri yaprak oranıdır. Yapraklar saplardan daha fazla sindirilebilir besin maddesine sahiptir. Kuru otlarda yaprak oranı.Yoncalar biçildikten sonra, güneş ışığında kurumaya bırakılır. Yaprakları dökülmeyecek şekilde haşbaysız olarak balyalanır. Kuru otların kalitesinin belirlenmesinde en önemli kriterlerden biri yaprak oranıdır. Yapraklar saplardan daha fazla sindirilebilir besin maddesine sahiptir. Kuru otlarda yaprak oranı.Yoncalar biçildikten sonra, güneş ışığında kurumaya bırakılır. Yaprakları dökülmeyecek şekilde haşbaysız olarak balyalanır. Kuru otların kalitesinin belirlenmesinde en önemli kriterlerden biri yaprak oranıdır. Yapraklar saplardan daha fazla sindirilebilir besin maddesine sahiptir. Kuru otlarda yaprak oranı.